Slagvaardig

Slagvaardigheid vormt de verbinding in onze manier van werken. Dat maakt ons in de basis 4 gelijkgestemde arbeidsdeskundigen. Ieder van ons werkt op een eigen manier, maar de uitkomst is gelijk: een makkelijk uitvoerbare maatwerkoplossing verwoord in een helder stappenplan. Wij houden de lijntjes kort, kunnen op ieder moment met elkaar sparren en putten uit elkaars ruime ervaring. Zo houden wij onze slagkracht intact.

Wij van KWINK hebben geen standaard dienstenpakket of productcatalogus waar u een keuze uit kunt maken. Zoek dus niet naar een webpagina ‘Diensten en producten’. Binnen de letselschade kunt u op arbeidsdeskundig vlak al uw vragen aan ons voorleggen. Voor wij aan de slag gaan, verhelderen wij de vraagstelling met u en verduidelijken wij het gezamenlijke doel. Wij pakken hiervoor liever nog een keer extra de telefoon dan dat wij maar een slag slaan naar uw wensen en doelstellingen.

Persoonlijk contact met u vinden wij heel belangrijk. Wij bespreken graag alle (on)mogelijkheden. Zo kunnen wij voldoen aan uw verwachtingen, waarbij wij streven naar een maatoplossing ontdaan van onnodige franjes. Wij zetten een duidelijk stappenplan op papier en tijdens de uitvoering daarvan stropen wij de mouwen op. Met achterover leunen bereik je in onze ogen niets. Wij staan een ‘Kwinkslagvaardige’ manier van werken voor: energiek, zelden standaard en op zijn tijd relativerend met humor. Wij zijn geen 13 maar 4 in een dozijn.

KWINK arbeidsdeskundigen in letselschade B.V.
T 085 303 67 52
Postbus 91401
2509 EA Den Haag
E info@kwink-ad.nl