Daadkrachtig

De naam KWINK klinkt zuiver en duidelijk. Dat is niet zonder reden natuurlijk, want dat vindt u ook terug in onze objectieve manier van werken en heldere standpunten.

Als u naar de letters van ons logo kijkt, ziet u dat deze stoer en strak ogen. Daarmee drukken wij uit dat u erop mag rekenen dat wij lef hebben en tonen, en niemand een rad voor ogen draaien met onnodige opsmuk.

Met de zachte kleuren van de letters willen wij u laten voelen dat wij vol passie en met compassie gaan voor een doel waarin ieder zich zoveel als mogelijk kan vinden.

Het woord daadkracht vat in één woord samen hoe wij werken. Wij wachten niet af, maar nemen het heft in handen. Zo zetten en houden wij de zaken in beweging. Lukt dat in een enkel geval niet, ondanks onze inspanningen, dan durven wij ook afscheid te nemen. Natuurlijk met een goede uitleg, waarmee u in het proces toch een stap vooruit kunt zetten. Zodra iemand weer in staat is om zelf de touwtjes in handen te nemen, waardoor wij niet meer van toegevoegde waarde zijn, sluiten wij een opdracht ook af.

KWINK arbeidsdeskundigen in letselschade B.V.
T 085 303 67 52
Postbus 91401
2509 EA Den Haag
E info@kwink-ad.nl