Vertrouwde gezichten

In de wereld van de letselschade zijn wij geen onbekenden. Niet zo vreemd, want wij lopen al heel wat jaren mee binnen dit vakgebied.

Onze ervaring is meer dan ruim. Hierdoor hebben wij een getraind oog voor relevante details en een goede neus voor praktische oplossingen. Ook zijn wij geoefend in het aanvoelen van de verschillende belangen die er spelen, waarmee wij in zekere mate rekening houden. Maar niet ten koste van onze onafhankelijke positie. Onze visie baseren wij op onze arbeidsdeskundige expertise.

Onderling doen wij binnen KWINK een beroep op de ervaring van de ander. Samen weten wij meer dan alleen. Wij blijven nieuwsgierige arbeidsdeskundigen, die oprecht interesse tonen in de mening en drijfveren van anderen. Vanuit die nieuwsgierigheid blijven wij ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, die wij ook onderling met elkaar delen. Op die manier blijft onze ervaring groeien en behouden wij onze interesse voor het vak. Door voor elkaar waar te nemen, waarborgen wij de continuïteit van ons werk. Dat is ook een groot voordeel van onze samenwerking.

Petrie Maijvis

Register arbeidsdeskundige
T 085 303 67 55 | 085 303 67 52
petrie@kwink-ad.nl
Werkgebied: Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht

“Met het woord vis in mijn achternaam en de Waterman als sterrenbeeld, is het niet vreemd dat water mij aantrekt. In de zuiverheid en de transparantie van water herken ik mezelf: ik ben eerlijk en duidelijk. Privé, maar zeker ook in mijn werk. Naar mijn standpunt hoef je zelden te raden. Hoe ik daaraan kom maak ik meestal duidelijk met een korte maar krachtige onderbouwing. Ook in mijn begeleiding ben ik open en spreek ik begrijpelijke taal. Met een no-nonsense houding begeleid ik mensen met letsel terug naar onafhankelijkheid. Ik vind het belangrijk dat zij uiteindelijk zelf de regie weer in handen hebben.”

mr. Bernadette Pelgröm

Register arbeidsdeskundige | Gerechtelijk deskundige
T 085 303 67 58 | 085 303 67 52
bernadette@kwink-ad.nl
Werkgebied: Friesland, Groningen, Drenthe en de Kop van Overijssel

“Mijn vrije tijd breng ik heel graag door op mijn zeilboot. Kabbelend op het water en in de zon laadt mijn ‘accu’ zich weer op. Water en zon zijn twee belangrijke energiebronnen om (weer) tot groei te komen. In letselzaken moeten mensen vaak het oude leven loslaten en toegroeien naar een nieuwe dagelijkse gang van zaken. Als arbeidsdeskundige breng ik daarvoor graag mijn energie in. Met een dosis humor en zonder poespas kom ik samen met de mensen die ik begeleid in de regel heel ver. Als zij met behulp van goed uitvoerbare ideeën en acties hun onafhankelijkheid terug krijgen, is mijn missie geslaagd.”

Edith van Gulden

Register arbeidsdeskundige
T 085 303 67 54 | 085 303 67 52
edith@kwink-ad.nl
Werkgebied: Zuid-Holland en Utrecht

“Wat ik zo mooi vind aan mijn werk als arbeidsdeskundige, is dat iedere persoon die ik ontmoet een eigen verhaal heeft en op een eigen wijze omgaat met wat op zijn pad komt. Omdat ik dat unieke in mensen echt interessant vind, lukt het mij meestal om snel aansluiting te vinden. Dat is nodig om de juiste begeleiding op maat te bieden. Ik wil mensen in staat stellen om alternatieve vaarroutes te zien met een ander, passend en interessant reisdoel. Loop ik zelf even vast met mijn gedachten, maak ik samen met mijn hond graag een wandeling op het strand. In het veranderlijke beeld van de zee vind ik dan weer inspiratie.”

Dionne Nouwens

Register arbeidsdeskundige | Psychosociaal therapeut
T 085 303 67 56 | 085 303 67 52
dionne@kwink-ad.nl
Werkgebied: Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-West Gelderland, Noord-Limburg en Oost-Zeeland

“Sporten is voor mij een belangrijke uitlaatklep. Ik speel graag padel en ga met regelmaat, samen met mijn hond, hardlopen in het bos. Omdat ik graag in beweging ben, voel ik mee met mensen die door een ongeluk van het ene op het andere moment tot stilstand kwamen. In letselschade­zaken kom ik dat als arbeidsdeskundige heel vaak tegen. Door aandachtig te luisteren en goed in te voelen, achterhaal ik wat iemand nodig heeft om weer in beweging te komen. Het liefste laat ik de energie weer stromen met praktische oplossingen. Zo lever ik een bijdrage aan de beweging richting een nieuwe en haalbare toekomst.”

Yet Elsten

Office manager
T 085 303 67 52
yet@kwink-ad.nl

“Al meer dan 20 jaar ben ik thuis in de wereld van de letselschade. Met al mijn kennis en kunde kan ik problemen van allerlei kanten bekijken en uiteindelijk oplossen. Zo ontzorg ik Dionne, Edith, Bernadette en Petrie. Zij krijgen daardoor meer tijd om zich op het arbeidsdeskundige werk te richten.
Als u KWINK belt, krijgt u mij meestal als eerste aan de lijn. Als operationeel verantwoordelijke kan ik u snel door onze ‘processen’ loodsen of ervoor zorgen dat u een duidelijk antwoord krijgt op uw vragen.”

KWINK arbeidsdeskundigen in letselschade B.V.
T 085 303 67 52
Postbus 91401
2509 EA Den Haag
E info@kwink-ad.nl